enda

Anna Goldblum Treiman

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lulu 2014 Konsulent DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Instruktion DK/Kort fiktion
Gaven 2007 Instruktion, Producer, Idé DK/Kort fiktion
Pray Until Something Happens 2006 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sofies session 2006 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Kaktus
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.