enda

Anna-Maria Kantarius

Producer. Født 1977 i Stockholm. Uddannet fra Den Danske Filmskole i 2005.

Kantarius har produceret kort-, dokumentar- og spillefilm siden 2003. Hun var blandt andet Robert-nomineret for kortfilmen 'Bedtime Stories from the Axis of Evil' (2011). Hybridfilmen 'I Remember When I Die' (2015) var udtaget til CPH:DOX og modtog en Honorary Mention ved Göteborg Filmfestival. 'Psykose i Stocholm' (2020) åbnede filmfestivalen i Göteborg.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Psykose i Stockholm 2020 Producer U/Spillefilm
Tantedrengen 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Pockets of resistance 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
5 fortællinger om en far 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
We are all Africans 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Nastyas hjerte 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Hïstorisk Document 2010 Producer DK/Kort fiktion
Love During Wartime 2010 Co-producer U/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Produktion DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Slaver 2008 Producer U/Dokumentarfilm
Shanghai rap 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
Tal til mig 2007 Produktion DK/Dokumentarfilm
Goodbye Bluebird 2007 Producer DK/Kort fiktion
InshAllah 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Torero 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
In Transit 2005 Producer DK/Kort fiktion
Cirkus 2004 Produktion DK/Kort fiktion
Margarita 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Højre hånd 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Managua rap 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2013-06-25 Bogota forvandling
Sydney Film Festival 2013-06-05 Bogota forvandling
Thessaloniki Documentary Festival 2013-03-15 5 fortællinger om en far
Dokufest Prizren 2011-07-23 Bogota forvandling
SilverDocs AFI Documentary Festival 2011-06-20 5 fortællinger om en far
Sheffield Doc/Fest 2011-06-08 5 fortællinger om en far
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2011-04-28 5 fortællinger om en far
Nyon, Visions du Réel 2011-04-07 5 fortællinger om en far
Bergen International Film festival 2010-10-20 Bogota forvandling
Amsterdam, IDFA 2010-10-10 Mumbai Disconnected
Dokufest Prizren 2010-07-31 Bogota forvandling
Melbourne Film Festival 2010-07-23 Bogota forvandling
Warszawa, Against Gravity 2010-05-08 Bogota forvandling
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2010-05-06 Bogota forvandling
Prague, One World Human Rights Film Festival 2010-03-10 Bogota forvandling
ZagrebDox 2010-02-28 Mumbai Disconnected
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Bogota forvandling
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2010-01-26 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 2009-11-19 Bogota forvandling
Prague, One World Human Rights Film Festival 2008-03-05 Tal til mig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.