enda

Anna Nørskov Henriksen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Produktionskoordinator Fiktionsserie
Hodja fra Pjort 2018 Assistent DK/Spillefilm
Sjælehyrde 2016 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sporskifte 2016 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Klovn Forever 2015 Video assist DK/Spillefilm
Ude af takt 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Eleven 2012 Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.