enda

Anne Bancroft

(1931 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Store forventninger 1998 Ms. Nora Dinsmoor U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Senator Lillian DeHaven U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Glady Joe U/Spillefilm
Hjemme er bedst 1995 Adele Larson U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Kære hr. boghandler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Medvirkende U/Spillefilm
At være eller ikke være 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Elefantmanden 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Skillevejen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Hindenburg 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den unge eventyrer 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Fagre voksne verden 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Helen Kellers triumf 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Sheriffens søn 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Brændende læber 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.