enda

Anne Diemer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Produktionskoordinator Tv-serie
Min smukke datter 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Med døden til følge 2011 Produktion DK/Dokumentarfilm
Rytteriet 2010 Line producer Tv-serie
Løgnhalsen 2007 Produktionsleder Tv-serie
Mors dag 2005 Producer DK/Kort fiktion
The Swenkas 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Jerusalem, min elskede 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Midsommer 2003 Producerassistent DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Producerassistent Tv-serie
Angels of Brooklyn 2002 Producerassistent DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Publikumspris 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Speciel Omtale 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Gulddue 2004 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004 Jerusalem, min elskede
Speciel Omtale 2004 CPH:DOX 2004 Jerusalem, min elskede
Nomineret til Joris Ivens Award 2004 Amsterdam, IDFA 2004 The Swenkas
Juryens special pris for instruktion, int. dok. 2005 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005 The Swenkas
Speciel Omtale 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 The Swenkas
GuldDok Bedste Fotograf 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Årets GuldDok 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2014-01-28 The Swenkas
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 The Swenkas
Dokufest Prizren 2006-08-08 The Swenkas
Warszawa, Against Gravity 2006-05-12 The Swenkas
Nyon, Visions du Réel 2006-04-17 The Swenkas
CPH:DOX 2005-11-04 The Swenkas
Rio de Janeiro Film Festival 2005-09-22 The Swenkas
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 The Swenkas
Melbourne Film Festival 2005-07-20 The Swenkas
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 2005-07-15 The Swenkas
Karlovy Vary International Film Festival 2005-07-01 The Swenkas
SilverDocs AFI Documentary Festival 2005-06-14 The Swenkas
München Documentary Festival 2005-05-06 The Swenkas
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005-04-22 The Swenkas
New York Tribeca Film Festival 2005-04-21 The Swenkas
Thessaloniki Documentary Festival 2005-04-01 The Swenkas
ZagrebDox 2005-02-22 Jerusalem, min elskede
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 The Swenkas
Amsterdam, IDFA 2004-11-18 The Swenkas
CPH:DOX 2004-11-05 Jerusalem, min elskede
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Jerusalem, min elskede
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004-10-19 Jerusalem, min elskede
Bergen International Film festival 2004-10-14 Jerusalem, min elskede
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Jerusalem, min elskede
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 Jerusalem, min elskede
Karlovy Vary International Film Festival 2004-07-02 Jerusalem, min elskede
Göteborg International Film Festival 2004-01-23 Jerusalem, min elskede
Amsterdam, IDFA 2003-11-20 Jerusalem, min elskede
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.