enda

Anne Goursaud

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lost souls 2000 Klip U/Spillefilm
Dracula 1992 Klip U/Spillefilm
The Two Jakes 1990 Klip U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Klip U/Spillefilm
Jernurt 1987 Klip U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Klip U/Spillefilm
Outsideren 1983 Klip U/Spillefilm
Elskede, jeg hader dig! 1982 Klip U/Spillefilm
Force one - "Karateeksperten" 1979 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.