enda

Anne Grete Hilding

(1924 – 2007)

Skuespiller. Født 21/2 1924, død 27/1 2007.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ved vejen 1988 Pastor Lindes kone DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Rengøringsdame DK/Spillefilm
Den hemmelige skuffe 1979 Medvirkende Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Sonja Andersen Tv-serie
Sømænd på sengekanten 1976 Kunde i skotøjsforretning DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Fru Jensen DK/Spillefilm
Syg og munter 1974 Medvirkende Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Turistens kone Tv-film
Pelsen 1971 Lis Tv-film
Karrusellen 1970 Medvirkende DK/Kort fiktion
Far laver sovsen 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Den skårede krukke 1958 Medvirkende Tv-film
En skefuld katarsis 1955 Medvirkende Tv-film
Den lille butik 1954 Medvirkende Tv-film
Kongeligt besøg 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Marie, fru Burdals datter DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Medvirkende DK/Spillefilm
Vesterhavsdrenge 1950 Else DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.