enda

Anne Gry Friis Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Tonemester DK/Spillefilm
Den blå orkidé 2019 Lyddesign DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Lyddesign-konsulent DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Supplerende lyd DK/Spillefilm
Entrance to the End 2018 Instruktion DK/Dokumentarfilm
The Return 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Yderst hemmeligt 2018 Lyddesign Spil
Min tro - Blodets kraft - Heks 2018 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Min tro - Hvem er jeg? - Islam 2018 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Min tro - En verden uden ondt - Jehovas vidne 2018 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Min tro - Be' om et mirakel - Kristendom 2018 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Min tro (oversigt) 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Et familieforetagende 2017 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Gristina 2017 Tonemester DK/Kort fiktion
At elske Pia 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Livet ifølge Anton 2016 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Looking for Exits: Conversations with a Wingsuit Artist 2015 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Painless 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Mamma är gud 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Oasen 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Laamb 2013 Lyd, Mixer DK/Dokumentarfilm
Turbulens 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Little Night Hunter 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Nexus 2012 Dialogklipper DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Assistent DK/Spillefilm
TeddyBoy 2010 Lydmix DK/Kort fiktion
My lost generation 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.