enda

Anne Hathaway

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Hustle 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Praktikanten 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Rio 2 2014 Jewel (org. version) U/Spillefilm
Interstellar 2014 Dr. Amelia Brand U/Spillefilm
Les Misérables 2012 Fantine U/Spillefilm
Samme dag næste år 2011 Emma U/Spillefilm
Rio 2011 Jewel U/Spillefilm
Love and other drugs 2010 Maggie Murdock U/Spillefilm
Bride wars 2009 Emma U/Spillefilm
Rachel Getting Married 2009 Kym U/Spillefilm
Get smart 2008 Agent 99 U/Spillefilm
Becoming Jane 2007 Jane Austen U/Spillefilm
The Devil Wears Prada 2006 Andy Sachs U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Red U/Spillefilm
Magiske Ella 2004 Ella af Frell U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Mia Thermopolis U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.