enda

Anne Hauger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2019 Helen som ung DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Kvinde med barnevogn Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Vigga stemme DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Rektor Tv-serie
Tomgang 2013 Mulle Tv-serie
Remix 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Janne DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.