enda

Anne Katrine Talks

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Glidende mavelandinger 2012 Producer DK/Kort fiktion
Salma 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
The Saga of Biôrn 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
The Backwater Gospel 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Elk Hair Caddis 2010 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Lumber Jack 2010 Animation DK/Kort fiktion
Out of a Forest 2010 Producerassistent DK/Kort fiktion
Vegeterrible 2010 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Stop Mother Fucker 2010 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
They Came From Beyond the Sun 2010 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
The Fox Sisters 2010 Compositor DK/Kort fiktion
Tal til mig 2007 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Re:action 2005 Set design DK/Dokumentarfilm
Regel nr. 1 2003 Stunt DK/Spillefilm
Little Hands 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Prague, One World Human Rights Film Festival 2008-03-05 Tal til mig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.