enda

Anne Linnet

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Anne Linnet Tv-serie
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac 2013 Research DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Musik DK/Spillefilm
Time out 1988 Musik DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Musik DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Musik DK/Spillefilm
Kvindesind 1980 Musik DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Eurydike DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.