enda

Anne Louise Laugesen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den magiske juleæske 2016 Animator DK/Spillefilm
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Animator DK/Spillefilm
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Animation DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Animation DK/Kort fiktion
Pipungerne - Turen til åen 2009 Animation DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Animation DK/Kort fiktion
Blændet af solen 2008 2D designs DK/Kort fiktion
Paux de trois 2007 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.