enda

Anne-Marie Olesen

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn i Afrika 2013 Idé og historie DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Manus DK/Spillefilm
Lotto 2006 Manus DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Manus DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Manus DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Manus Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Manus Tv-serie
Hjem til fem 1995 Manus Tv-serie
Andersens julehemmelighed 1993 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.