enda

Anne Oddershede

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Uro 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Amfi 2018 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Det korte liv 2014 Produktionsdesignassistent DK/Kort fiktion
Carl & Niels 2013 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.