enda

Anne Oppenhagen Pagh

(1974 – )

Skuespiller. Datter af skuespillerne Sonja Oppenhagen (f. 1948) og Klaus Pagh (f. 1937).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Boss Baby 2017 Mor U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Samantha U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Milda U/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Dronning Tara U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Hova U/Spillefilm
Lotto 2006 Lægesekretær DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Journalist DK/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Tonya U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Signe U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Cesca Giggles U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Shara U/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Sandra DK/Spillefilm
Afgrunden 2003 Frk. Poulsen DK/Spillefilm
Ice Age 2002 Stemme U/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Anna DK/Spillefilm
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Audrey U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Chel i dansk version U/Spillefilm
Dinosaurerne 2000 Stemme U/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Sidsel, betjent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.