enda

Anne Skov Haraldsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Succesjægerne 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Christas mareridt 2010 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Anklaget for mord 2010 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Rejsen 2005 Klip, Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.