enda

Anne V. Coates

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det gyldne kompas 2007 Klip U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Klip U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Klip U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Klip U/Spillefilm
Out of sight 1998 Klip U/Spillefilm
Striptease 1996 Klip U/Spillefilm
Congo 1995 Klip U/Spillefilm
Lige på kornet 1993 Klip U/Spillefilm
Chaplin 1992 Klip U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Klip U/Spillefilm
Listen to me 1989 Klip U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Klip U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Klip U/Spillefilm
Sagen er bank 1986 Klip U/Spillefilm
Greystoke, beretningen om Tarzan, abernes konge 1984 Klip U/Spillefilm
Piraterne fra Penzance 1982 Klip U/Spillefilm
Ragtime 1981 Klip U/Spillefilm
Elefantmanden 1980 Klip U/Spillefilm
Den mand er farlig 1978 Produktion, Klip U/Spillefilm
Luftens helte 1976 Klip U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Klip U/Spillefilm
Fredag og Robinson Crusoe 1975 Klip U/Spillefilm
Masser af diamanter 1974 Klip U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Klip U/Spillefilm
Lord Nelson - Lady Hamilton affæren 1973 Klip U/Spillefilm
Becket 1964 Klip U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.