enda

Anne Vester Høyer

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undercover 2016 Stripper DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Nybagt mor DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Tv-vært Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Caja Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Caja Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Caja Tv-serie
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Ms. Fisher U/Spillefilm
Historietimen 1. sæson 2009 Major Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Maj Vestergård Tv-serie
In Transit 2005 Tjener DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.