enda

Annelise Bailey

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Kostumer Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Kostumer Tv-film
Rejseholdet 2000 Kostumer Tv-serie
Riget 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Kostumer Tv-serie
Nissebanden i Grønland 1989 Kostumer Tv-serie
Medea 1988 Kostumer Tv-film
Ude på noget 1984 Kostumer Tv-serie
Protesten 1982 Kostumer Tv-film
Dansk naturgas 1981 Kostumekoordinator Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Kostumer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.