enda

Annelise Lind

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et raadhus til alvor og fest 2010 Makeup DK/Dokumentarfilm
Majoren 1998 Sminkør Tv-film
Y's fantom farmor 1996 Makeup Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Makeup Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Maskør Tv-film
Protesten 1982 Makeup Tv-film
Jeppe på bjerget 1981 Makeup DK/Spillefilm
Sanct Hansaften-spil 1979 Makeup Tv-film
Mig og Charly 1978 Makeup DK/Spillefilm
Matador 1978 Makeup Tv-serie
Hærværk 1977 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.