enda

Annett Wolf

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Askepot 1973 Instruktion Tv-film
En sømand har sin enegang 1971 Instruktion Tv-film
Noget om at vente 1971 Produktion Tv-film
Charlie Chaplin: Mennesket, klovnen og instruktøren 1967 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Valsedrømme 1967 Producer Tv-film
Alley Cat 1966 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.