enda

Annette Bening

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Seagull 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Life Itself 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Alletiders kvinder 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Search 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Bella U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Nic U/Spillefilm
Mother and child 2010 Karen U/Spillefilm
Being Julia 2004 Julia Lambert U/Spillefilm
Open Range 2003 Sue Barlow U/Spillefilm
Hvilken planet er du fra? 2000 Medvirkende U/Spillefilm
In Dreams 1999 Claire Cooper U/Spillefilm
American Beauty 1999 Carolyn Burnham U/Spillefilm
Under angreb 1998 Elise Kraft U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 Barbara Land U/Spillefilm
Præsident på frierfødder 1995 Sydney Ellen Wade U/Spillefilm
Richard III 1995 Dronning Elizabeth U/Spillefilm
Bugsy 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ærlige svindlere 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Valmont 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.