enda

Annette Breuning

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Thomas - 20 år 1991 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Damerne fra Lidenlund 1988 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Thomas - 15 år 1985 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Thomas - 13 år 1983 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Thomas - 11 år 1981 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Thomas - 9 år 1980 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Thomas - 8 år 1978 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.