enda

Annette Grunnet

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Børnecasting DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Casting DK/Spillefilm
9 meter 2012 Casting DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Casting-assistent DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Casting DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Casting DK/Kort fiktion
Storm 2009 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ekko 2007 Casting DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Casting (Danmark) DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Casting DK/Spillefilm
Små skred 2003 Casting DK/Kort fiktion
Til højre ved den gule hund 2003 Casting DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Casting, 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Statistkoordinator Tv-serie
Europa 1991 Statistkoordinator, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.