enda

Annette Katzmann

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Lise Larsen Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Lise Larsen Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Lise Larsen Tv-serie
Bag om fremviseren 1999 Gert DK/Kort fiktion
Pieces 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hemmeligheden 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.