enda

Annie Bjørkmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gøngehøvdingen 1992 Påklæder Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Påklæder Tv-serie
Landsbyen 1991 Påklæder Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Påklæder Tv-serie
Duksedrengen 1989 Påklæder Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Påklæder Tv-film
Skattekortet 1988 Påklæder Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Påklæder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.