enda

Annie Girardot

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pianisten 2001 Moderen U/Spillefilm
Ramt i hjertet 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En kvindelig læges dagbog 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Sigøjneren 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen røg uden ild 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Chockbehandling 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Pebermøen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Ambulancen der rødmede 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Rocco og hans brødre 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.