enda

Annika Hoydal

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kielgasten 1990 Medvirkende DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Kvinde i have DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Else Dorffmann Tv-serie
Sund sans og nonsens 1980 Stemme Tv-film
Den otteøjede skorpion 1979 Journalist Tv-serie
Den gode vilje 1977 Medvirkende Tv-film
I hovedet på erhvervschefen 1977 Medvirkende Tv-film
Jul på slottet 1976 Medvirkende Tv-film
Gangsterens lærling 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Jamen se nu Færøerne 1975 Speaker DK/Dokumentarfilm
Dr. Lemmas problem 1975 Medvirkende Tv-film
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Violer er blå 1975 Suzanne DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.