enda

Annizette Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brønden 1962 Medvirkende Tv-film
Far til fire og onkel Sofus 1957 Pige i Pers klasse DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Medvirkende DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Cirkuspige DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Pige, der peger DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.