enda

Anouk Aimée

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prêt-à-Porter 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Manden og kvinden 20 år efter 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En aften - et tog 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Manden og kvinden 1966 Medvirkende U/Spillefilm
8 1/2 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Lola 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det søde liv 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Een sommers lykke 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.