enda

Anthony Anderson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sammys store eventyr 2010 Stemme U/Spillefilm
Accidents happen 2009 Producer U/Spillefilm
Hustle & flow 2005 Key U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2: Destination London 2004 Derek U/Spillefilm
Somersault 2004 Produktion U/Spillefilm
Kænguru Jack 2003 Louis Booker U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Mahalik U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Tommy U/Spillefilm
Barbershop 2002 J.D. U/Spillefilm
Jeg, mig & Irene 2000 Jamaal U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.