enda

Anthony Asquith

(1902 – 1968)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Affæren Carrington 1955 Instruktion U/Spillefilm
Bunbury 1952 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Skyggen af en mand 1951 Instruktion U/Spillefilm
Affæren Winslow 1948 Instruktion U/Spillefilm
Han kom som en fremmed 1945 Instruktion U/Spillefilm
Bombsight Stolen 1941 Instruktion U/Spillefilm
Fransk uden tårer 1939 Instruktion U/Spillefilm
Pygmalion 1938 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.