enda

Anthony B. Richmond

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Big Mommas: Like father, like son 2011 Foto U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2 2009 Foto U/Spillefilm
The Sweetest Thing 2002 Foto U/Spillefilm
Blondinens hævn 2001 Foto U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Foto U/Spillefilm
Candyman 1992 Foto U/Spillefilm
The Indian runner 1991 Foto U/Spillefilm
Skråt op med computeren 1981 Foto U/Spillefilm
Bad Timing 1980 Foto U/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Foto U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Foto U/Spillefilm
Rødt chok 1973 Foto U/Spillefilm
Sympathy for the Devil 1968 Foto U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.