enda

Anthony Hopkins

(1937 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: The Last Knight 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Misconduct 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Go with Me 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kidnapping Mr. Heineken 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hitchcock 2012 Alfred Hitchcock U/Spillefilm
Ritualet 2011 Father Lucas Trevant U/Spillefilm
You Will Meet a Tall Dark Stranger 2010 Alfie U/Spillefilm
The City of Your Final Destination 2009 Adam U/Spillefilm
Fracture 2007 Ted Crawford U/Spillefilm
Beowulf 2007 King Hrothgar U/Spillefilm
Bobby 2006 John Casey U/Spillefilm
All the King's Men 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Mit livs rejse 2005 Burt Munro U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Coleman Silk U/Spillefilm
Bad Company 2002 Oakes U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Dr. Hannibal Lecter U/Spillefilm
Hannibal 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Ted Brautigan U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Fortæller U/Spillefilm
Instinct 1999 Ethan Powell U/Spillefilm
Zorro - den maskerede hævner 1998 Don Diego de la Vega/Zorro U/Spillefilm
Meet Joe Black 1998 William Parrish U/Spillefilm
The Edge - rivalerne 1997 Charles Morse U/Spillefilm
Amistad 1997 John Quincy Adams U/Spillefilm
At overleve Picasso 1996 Picasso U/Spillefilm
Nixon 1995 Richard M. Nixon U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Resten af dagen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Shadowlands 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1992 Professor Abraham Van Helsing U/Spillefilm
Howards End 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Desperate Hours 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen nærmer sig 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode far 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kære hr. boghandler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Bounty 1984 Medvirkende U/Spillefilm
The Bunker 1981 Adolf Hitler Tv-serie
Elefantmanden 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Magi 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Audrey Rose 1977 Medvirkende U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Medvirkende Arkiv film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.