enda

Anthony Lledo

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Komponist DK/Spillefilm
Legends of Chima 2013 Komponist Tv-serie
Friends: New Girl in Town 2012 Komponist Tv-film
Cowboys & aliens 2011 Supplerende musik U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Supplerende musik U/Spillefilm
The Town 2010 Supplerende musik U/Spillefilm
Unstoppable 2010 Supplerende musik U/Spillefilm
Lego Star Wars: Bombad Bounty 2010 Komponist DK/Kort fiktion
X-Men origins: Wolverine 2009 Supplerende musik U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Supplerende musik U/Spillefilm
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 Komponist DK/Kort fiktion
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 Komponist DK/Kort fiktion
Frostbite 2006 Komponist U/Spillefilm
Med ret til at dræbe 2003 Komponist DK/Dokumentarfilm
Omveje til frihed 2001 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.