enda

Anthony Mackie

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All the Way 2016 Medvirkende Tv-film
Triple 9 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Adrian Doorbal U/Spillefilm
Abraham Lincoln: Vampire hunter 2012 Will Johnson U/Spillefilm
The hurt locker 2008 Sgt. JT Sanborn U/Spillefilm
Half Nelson 2006 Frank U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.