enda

Anthony Mann

(1906 – 1967)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Telemarkens helte 1965 Instruktion U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Instruktion U/Spillefilm
El Cid 1961 Instruktion U/Spillefilm
Spartacus 1960 Instruktion U/Spillefilm
Manden fra Vesten 1958 Instruktion U/Spillefilm
Han kom fra Laramie 1955 Instruktion U/Spillefilm
Moonlight Serenade 1954 Instruktion U/Spillefilm
Død eller levende 1953 Instruktion U/Spillefilm
Det flammende had 1950 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.