enda

Anthony Minghella

(1954 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nine 2010 Manus U/Spillefilm
The Reader 2009 Producer U/Spillefilm
Love You More 2008 Produktion U/Kort fiktion
Breaking and entering 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Tilbage til Cold Mountain 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Heaven 2001 Produktion U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den engelske patient 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mr. Wonderful 1993 Instruktion U/Spillefilm
Truly, madly, deeply 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.