enda

Anthony Quinn

(1915 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærlighedens dal 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Marseille 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Medvirkende U/Spillefilm
R.P.M 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Medvirkende U/Spillefilm
En djævelsk leg 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den tabte kommando 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Zorba, grækeren 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Storm over Jamaica 1965 Medvirkende U/Spillefilm
sidste runde 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Navarones kanoner 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Van Gogh 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Matadorerne 1955 Medvirkende U/Spillefilm
La strada 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Attila the Hun 1954 Attila U/Spillefilm
Against All Flags 1952 Capt. Roc Brasiliano U/Spillefilm
Urskovens partisaner 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.