enda

Antoine Duhamel

(1925 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De latterlige 1996 Musik U/Spillefilm
Belle epoque 1992 Musik U/Spillefilm
Daddy Nostalgi 1990 Musik U/Spillefilm
Elsker - elsker Ikke 1970 Musik U/Spillefilm
Stjålne kys 1968 Musik U/Spillefilm
Manden i månen 1965 Musik U/Spillefilm
Tintin og de blaa Appelsiner 1964 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.