enda

Anton Brandt Thykier

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En parmiddag 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Ung for evigt 2012 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Barnerøv 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.