enda

Anton Yelchin

(1989 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Driftless Area 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Green Room 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Burying the Ex 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Odd Thomas 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Fright night 2011 Charley Brewster U/Spillefilm
Like Crazy 2011 Jacob U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Kyle Reese U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Robert "Bobby" Garfield U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.