enda

Antonio Steve Tublén

(1970 – )

Instruktør. Født 1970, Sverige.

Tublén har instrueret, skrevet og komponeret musik til kortfilmene 'Hollywood' (2004), 'Havanna' (2005) og 'The Amazing Death of Mrs Müller' (2006) - de to sidstnævnte skrevet og instrueret i samarbejde med Alexander Brøndsted.

Tublén har fortsat det kreative samarbejde med Alexander Brøndsted på spillefilmdebuten 'Original' (2009) samt de to følgende spillefilm 'LFO' (2013) og 'Uro' (2018), som Brøndsted har produceret.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uro 2018 Instruktion, Manus, Komponist DK/Spillefilm
Zoo 2018 Instruktion, Manuskriptforfatter, Komponist DK/Spillefilm
LFO 2013 Instruktion, Musik, Manuskript, Klipper, Producent U/Spillefilm
Original 2009 Instruktion, Manus, Stills, Musik DK/Spillefilm
The Amazing Death Of Mrs. Müller 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Havanna 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Switching 2003 Komponist DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Film 2009 Shanghai International Film Festival 2009 Original
Bedste Mandlige Skuespiller 2009 Shanghai International Film Festival 2009 Original
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Cannes, Festival de 2017-05-17 Uro
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017-04-04 Uro
Transilvania International Film Festival 2010-05-28 Original
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2009-08-20 Original
Shanghai International Film Festival 2009-06-13 Original
New York Tribeca Film Festival 2009-04-22 Original
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.