enda

Antony Gibbs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Operation Beverly Hills 1991 Klip U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Klip U/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Klip U/Spillefilm
Bad Boys 1983 Klip U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Klip U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Klip U/Spillefilm
Rollerball 1975 Klip U/Spillefilm
Juggernaut 1974 Klip U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Klip U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Klip U/Spillefilm
Flip ud 1970 Klip U/Spillefilm
Sejr eller nederlag 1962 Klip U/Spillefilm
En duft af honning 1961 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.