enda

Aram Avakian

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
On the road again 1980 Klip U/Spillefilm
Masser af diamanter 1974 Instruktion U/Spillefilm
Lovens lange fingre 1973 Instruktion U/Spillefilm
Big Boy 1967 Klip U/Spillefilm
Helen Kellers triumf 1962 Klip U/Spillefilm
Jazz på en varm sommerdag 1959 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.