enda

Ari Kristinsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mamma Gógó 2010 Fotograf U/Spillefilm
Ingen forbindelse 2007 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Ælle bælle ni ti...du slap fri 1997 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Foto, Line producer U/Spillefilm
Cold fever 1995 Foto, Line producer U/Spillefilm
Movie Days 1994 Foto U/Spillefilm
Naturens børn 1991 Foto U/Spillefilm
Skytturnar 1987 Foto U/Spillefilm
Rokk í Reykjavik 1982 Foto, Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.