enda

Aril Wretblad

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snabba cash 2010 Foto U/Spillefilm
7 miljonärer 2006 Foto U/Spillefilm
Zozo 2005 Foto U/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Foto DK/Spillefilm
Kops 2003 Foto U/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Foto U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Belyser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.