enda

Arlette Langmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Germinal 1993 Manus U/Spillefilm
Uranus 1991 Manus U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Klip U/Spillefilm
Tillykke med kærligheden 1983 Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Loulou 1980 Manus U/Spillefilm
Den åbne mund 1973 Klip U/Spillefilm
Vi bli'r ikke gamle sammen 1972 Klip U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Klip U/Spillefilm
Den nøgne barndom 1968 Manus, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.