enda

Per Årman

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggens far 2016 Medvirkende Tv-dokumentar
Lars von Trier anekdoter 2005 Medvirkende Tv-dokumentar
Kat 2001 Projektkoordinator DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Bargæst DK/Spillefilm
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
Belma 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Produktionsleder DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Produktionsleder Tv-serie
Landsbyen 1991 Produktionsassistent Tv-serie
De nøgne træer 1991 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Produktionsleder, Produktionschef DK/Spillefilm
Falske billeder 1989 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Isolde 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nana 1988 Produktionsassistent Tv-serie
Arilds tid 1988 Produktionsleder U/Spillefilm
Epidemic 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elise 1985 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Produktionsleder DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Medvirkende, Produktionsleder DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Manden der drømte at han vågnede 1982 Produktion DK/Kort fiktion
Hævn 1982 Produktion DK/Kort fiktion
Befrielsesbilleder 1982 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Pengene eller livet 1982 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Per 1975 Betjent, Produktionsleder DK/Spillefilm
Nitten røde roser 1974 Spejderfører, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Prins Piwi 1974 Stjernereporter Find Armod, Produktionsleder DK/Spillefilm
Johan uden land 1971 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Skygger 1971 Producer DK/Kort fiktion
Hovedjægerne 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.